Nisja Tirane
Data e Nisjes 28 Tetor
Data e Kthimit 31 Tetor
Cmimi 339
PERFSHIHEN  Bileta e avionit vajtje – ardhje.
 Transfertat nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas .
 Akomodimi në hotel per 3 nete.
 Mëngjeset në hotel.
 Shëtitjet me autobus sipas programit.
 Guida vendase në disa shëtitje.
NUK PERFSHIHEN

Dita e Parë, 28 Tetor: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 15.30 – Mbrritje më 17.00. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth 2 orë e Budapestit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 29 Tetor 2017: Mëngjesi në hotel. Nisje, herët në mëngjes për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Pasdite, Vvizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 30 Tetor 2017: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 31 Tetor 2017: Mëngjesi ne Hotel. Tiransfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13.25 – Mbrritje më 14.50. Fluturimi për në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 42 x 32 x 25cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating