Nisja Tirane
Data e Nisjes 17 Tetor
Data e Kthimit 21 Tetor
Cmimi 349
PERFSHIHEN  Bileta e avionit vajtje – ardhje.
 Transfertat nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas .
 Akomodimi në hotel per 3 nete.
 Mëngjeset në hotel.
 Shëtitjet me autobus sipas programit.
 Guida vendase në disa shëtitje.
NUK PERFSHIHEN

Dita e Parë, 17 Tetor 2017: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 15.30 – Mbrritje më 17.00. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth 2 orë e Budapestit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 18 Tetor 2017: Mëngjesi në hotel. Nisje, herët në mëngjes për në Pragë. Ndalesë dhe Vizitë panoramike rreth 2 orë në Bratisllavë. Vazhdimi i udhëtimit për në Pragë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 19 Tetor 2017: Mëngjesi në hotel. Shëtitje me guidë dhe autobus në dispozicion: Lagja Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet sheshit të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i vjetër me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëpërmjet kullës së orës astrologjike, kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cila është e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 20 Tetor 2017: Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të Pragës si: Haratchani, Kisha e Loretos, Kështjella e Pragës, ku ndodhet dhe Selia zyrtare e Presidentit, Bazilika brenda kështjellës dhe Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika e Shën Xhorxhit, Pallati Mbretëror, Rrugica e artë. Opsionale: Pasdite, Vizitë në qytetin piktoresk të Karlovy Vari-t. Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë, 21 Tetor 2017: Mëngjesi në Hotel. Transferta për në Aeroportin e Budapestit. Nisja më 13.25. – Mbrritje më 14.50. Fluturimi për në Shqipëri.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating