Nisja Tirane
Data e Nisjes 21 Tetor
Data e Kthimit 24 Tetor
Cmimi 299
PERFSHIHEN  Bileta e avionit vajtje – ardhje.
 Transfertat nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas .
 Akomodimi në hotel per 3 nete.
 Mëngjeset në hotel.
 Shëtitjet me autobus sipas programit.
 Guida vendase në disa shëtitje.
NUK PERFSHIHEN

Dita e Parë, 21 Tetor 2017: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 15.30 – Mbrritje më 17.00. Transfertë Aeroport – Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 22 Tetor 2017: Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobus komod dhe guide hungareze në dispozicion, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 23 Tetor 2017: Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobuz komod dhe guide hungareze në dispozicion ku do të vizitohen vendet turistike jashtë Budapestit si: Vishegrad, Setendre. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Fjetje në Hotel.

Dita e katërt, 24 Tetor 2017: Mëngjesi ne Hotel. Të lirë deri në transfertën për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13.25 – Mbrritje më 14.50. Fluturimi për në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi vajtje -ardhje me avion.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 42 x 32 x 25cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating