Nisja Tirane
Data e Nisjes 25 Nentor
Data e Kthimit  28  Nentor
Cmimi 399
PERFSHIHEN

 Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
 Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
 Akomodimi në Hotel .
 Mëngjeset në Hotel.
 Shëtitjet me Autobuz sipas Programit.
 Guida vendase në disa Shëtitje.

NUK PERFSHIHEN

Dita e Parë, 25 Nëntor 2017. Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Udhëtimi me avion direkt Shkup – Paris. Nisja në orën 17.45. Mbrritja në Paris në 20.50. Transferimi për në Paris. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 26 Nëntor 2017. Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Shëtitje në Bulevardin e famshëm të Champs Elysées dhe mundësi për shopping, si dhe vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë, 27 Nëntor 2017. Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Frances. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Katërt, 28 Nëntor 2017. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris – Shkup. Nisja  në orën 21.20. Mbrritja në Shkup në orën 23.55. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating