4 Shtator

27 Gusht1089 euro cifti

Nisja Tirane
Data e Nisjes 10 Nentor
Data e Kthimit 11 Nentor
Cmimi  55  €
PERFSHIHEN
 Transporti me autobus komod.

 Akomodimi ne hotel  4 * .
  Mëngjeset dhe darkat.
 Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
 Perdorimi i Pishines Dimerore dhe SPA.

NUK PERFSHIHEN
Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Dita e pare: Nisja ne mengjes ne oren 7:00 ne drejtim te Malit te Zi. Ndalese rruges per kafe perpara se te kalojme pike kufitare te Muriqanit.Pasi te kalojme ne token Malazeze ndalesa e pare do te jete ne Shen Stefan. Ndalese per fotografi e ishullit te famshem te Shen Stefanit, per te vazhduar me pas udhetimin ne Budva. Akomodimi ne hotel  4* ne zemer te qytetit te Budves,  nga ku keni mundesine qe te vizitoni edhe ne menyre individuale pikat me te mira te qendres se Budves Si porti i jahteve, Pedonalja buze detit, Qytetin e vjeter, Kalane dhe Qendrat tregtare qe ndodhen ne afersi te zones. Darka ne Hotel

Dita e dyte: Pas mengjesit ne hotel, nisemi drejt Kotorrit.Kohe e lire per te vizituar qytetin e Kotorrit si portin turistik te jahteve dhe kalane vjeter. Vizite Kishes se Kotorrit dhe te Citadelles.
Pas vizites ne Kotorr nisja per ne Podgorice. Ndalese ne Ujevaren e Niagares ne Podgorice per kafe dhe fotografi. Kthimi per ne Shqiperi , mberritja ne Tirane ne darke.  Fundi i sherbimit tone!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating