Pranverë në Beograd

  Nisja  Tiranë Data e Nisjes 31 Mars Data e Kthimit 2 Prill
per person

Pranverë në Berlin

  Nisja  Tiranë Data e Nisjes  19 Prill Data e Kthimit  22 Prill Çmimi
per person

Pranverë në Napoli dhe Sorrento

  Nisja  Tiranë Data e Nisjes 23 Mars Data e Kthimit 27 Mars
per person

Pranverë në Paris , me autobus

  Nisja  Tiranë Data e Nisjes 21 Mars Data e Kthimit 27 Mars
per person

Pranverë në Vjenë dhe Budapest

  Nisja  Tiranë Data e Nisjes 28 Mars Data e Kthimit 1 Prill
per person

Udhëtim në Stamboll

  Nisja  Tiranë Data e Nisjes 23 Mars Data e Kthimit 26 Mars
per person

Udhëtim në Stamboll me autobus

  Nisja  Tiranë Data e Nisjes 22 Mars Data e Kthimit 26 Mars
per person