KRISHTLINDJET NË PARIS

  Nisja Tiranë Data e Nisjes  23 Dhjetor Data e Kthimit 29 Dhjetor
per person

KRISHTLINDJET NË VJENË DHE BUDAPEST

  Nisja Tiranë Data e Nisjes  22 Dhjetor Data e Kthimit 26 Dhjetor
per person

VITI I RI NE BEOGRAD DHE SARAJEVE

  Nisja Tiranë Data e Nisjes  30 Dhjetor Data e Kthimit  2 Janar
per person

VITI I RI NE BUDAPEST

  Nisja Tirane Data e Nisjes  30 Dhjetor Data e Kthimit  2 Janar
per person

VITI I RI NE DUBAI , 5 Dite

  Nisja Tirane Data e Nisjes  30 Dhjetor Data e Kthimit  4 Janar
per person

VITI I RI NE DUBAI , 8 Dite

  Nisja Tirane Data e Nisjes  30 Dhjetor Data e Kthimit  6 Janar
per person

VITI I RI NE PARIS

  Nisja Tiranë Data e Nisjes  30 Dhjetor Data e Kthimit  2 Janar
per person

VITI I RI NE SOFJE DHE PLOVDIV

  Nisja Tiranë Data e Nisjes  30 Dhjetor Data e Kthimit  2 Janar
per person

VITI I RI NË STAMBOLL

  Nisja Tiranë Data e Nisjes  23 Dhjetor Data e Kthimit 29 Dhjetor
per person

VITI I RI NE VJENE – PRAGE – BUDAPEST

  Nisja Tirane Data e Nisjes  30 Dhjetor Data e Kthimit  4 Janar
per person